Kortings actie Emma matras en 100 dagen proefliggen

emma matras korting

Gisteren zag ik een reclame van Emma matras op televisie. Beste uit de test bij de Consumenten bond gaf Emma aan. Een onbekend merk dus maar even naar de site gekeken. Blijkt dat er nu een actie is met 12% korting op alle producten op de site. De actiecode die je moet gebruiken staat op de site van Emma. Bij Emma gaat het om een one-fits-all matras.

More...

Emma matras met 100 dagen proefliggen​

Een nieuw matras kopen is altijd weer een uitdaging. Het aanbod van verschillende matrassen is groot. Ook worden verschillende materialen gebruikt en kun je kiezen uit matrassen met een verschillende hardheid. Welk matras past nu het beste bij jouw.

Emma matras geeft op de site aan dat ze de beste uit de test zijn geworden. Dit in de matrassen test van de Consumentenbond in maart 2017. Het logo van het keurmerk staat duidelijk weergegeven. Je kunt ook nalezen op de site waarop de matrassen zijn getest door de Consumentenbond.


Emma geeft aan dat 81 matrassen zijn getest in de vergelijking van de Bond. En dan komt Emma er als beste uit. Emma scoort niet alleen het beste in de categorie van one-fits-all matrassen. Het scoort ook beter dan de gevestigde merken als Auping, Pullman en Tempur geeft Emma aan.

emma matras

Beeld: van www.emma-matras.nl

Emma scoort goed op de voorwaarden. Naast de 10 jaar garantie kun je ook 100 dagen proefliggen. Het matras wordt gratis thuisbezorgd. Je kunt vervolgens 100 dagen in je eigen huis het matras uitproberen. Geen gestress in de winkel of een aankoop op goed geluk. Emma is van mening dat je alleen in je eigen huis goed kan beoordelen.

Niet tevreden 100% geld terug

kunt daarvoor contact opnemen met de klantenservice. Dan wordt een afspraak gemaakt wanneer het matras gratis opgehaald wordt. Je krijgt dan het volledige aankoopbedrag retour. Geen inhoudingen voor transport, administratie of andere kosten.

Online aankopen​

Je hoeft voor de aanschaf van een nieuw Emma matras niet eens naar de slaapwinkel. De aankoop kan gewoon online. Op de site van de leverancier kun je alles nalezen. Heb je een vraag kun je deze stellen via een chat ondersteuning of via de e-mail. Je kunt op werkdagen ook telefonisch contact opnemen met de klantenservice.

Voordeel van het online aanschaffen van een matras is dat je niet veel verkoop verhalen moet aanhoren.

Vandaag actie Emma matras met korting

​Vandaag, de dag na Hemelvaartsdag, geeft Emma nog een korting van 12% op alle aankopen via de website. Daarvoor moet je de actiecode invullen die op de site getoond wordt. Als je toch een matras wilt aanschaffen van Emma dan snel beslissen.

Verschillende prijzen Emma matras

Een Emma matras past zich aan je lichaam aan. Dit komt door de materialen die de leverancier gebruikt. Het matras is gemaakt van een een drukverlagende Airgocell®laag, malvormend traagschuim en ondersteunend koudschuim. De matrassen zijn in verschillende maten leverbaar.


Bezoek de site van Emma voor een overzicht van de verschillende maten matrassen. Daar zie je ook de actuele prijzen en levertijden. De levertijden zijn afhankelijk van het gekozen formaat. Natuurlijk zijn ook de prijzen afhankelijk van het formaat.Click to replace anchor textKlik Hier om hieronder een reactie te plaatsen 0 reacties