Anti allergie kussen wel anti allergisch?

anti allergie kussen

Steeds meer consumenten willen een anti allergie kussen. Het aanbod van Anti Allergie kussens is nu ook groot. De meeste aanbieders van hoofdkussens en matrassen hebben ook de anti allergie producten in het assortiment. Maar zijn alle producten wel echt anti allergisch?

Let bij de keuze van je kussen ook naar de gebruikte materialen. Maar ook of de kussens geschikt zijn voor jouw favoriete slaaphouding.

More...

Anti allergie kussen of wasbaar kussen?

Na een aantal maanden is mijn hoofdkussen aan ver vervanging toe. Dus op internet het aanbod van hoofdkussens maar eens bekijken. Hierbij gezocht voor een nieuw Anti allergie kussen.

allergieshop allergeen dicht

Op de site van de Allergieshop.nl staat een waarschuwing. Niet alle winkels bieden een echt anti allergie hoofdkussen aan. Deze producten moet je nog steeds elke 2-3 weken wassen op minimaal 60 graden. Anders zit het hoofdkussen toch nog vol met huisstofmijt en allergeenstof.

Je hoofdkussen moet huidstofmijt dicht zijn. Ook moet het geen allergeenstof doorlaten. Pas dan heb je echte bescherming geeft de Allergieshop aan.

 • Dekbedden
 • Dekbedhoezen
 • Matrashoezen
 • Kussenhoezen
 • Kussens
 • Molton dekens
 • Slaapzak binnenhoes

De hoofdkussens bij de Allergieshop zijn allergeen dicht. Ze zijn wel leverbaar in verschillende uitvoeringen en verschillende maten:

Allergeen dichte hoofdkussens - Allergieshop

De hoofdkussens bij de Allergieshop zijn allergeen dicht. Ze zijn wel leverbaar in verschillende uitvoeringen en verschillende maten:

 • Cocoon hoofdkussen, dons zacht kussen gemaakt van Cocoon vezels, zachte synthetische vlokken
 • Comforel, gemaakt van Sensofil Active vezels
 • Donzen hoofdkussens, Sanamedi Gold Dons is volledig huisstofmijt- en allergeenstofvrij, geen extra sloop nodig. In verschillende uitvoeringen. Ook uitvoeringen voor zijslapers.
 • Goeling slaapmaatje
 • Sensofill, gemaakt van Sensofill Active vezels,

Bezoek de site van de Allergieshop voor meer informatie over het assortiment van anti allergie producten.

Silvana hoofdkussens met Aegis behandeling

Als je op het internet zoekt naar een anti allergie kussen, krijg je veel resultaten. De winkels en webshops hebben daarbij een groot aanbod van Silvana hoofdkussens in de collectie.

silvana aegis behandeling

Veel van de Silvana hoofdkussens hebben een Aegis behandeling gehad. Daarmee zijn de kussens schimmel en bacterie werend. Aegis moet zorgen voor een ultra hygiënisch en antiallergisch slaapklimaat. Volgens de leverancier hebben schimmels, huisstofmijt en bacteriën geenkans om in de vezels van een stof te dringen.

De Nano coating technologie maakt de bacteriën, schimmels en huisstofmijt onschadelijk. Het werkt preventief en permanent.

Aanbieders van Anti allergie kussen

Gewaarschuwd door de informatie van de Allergieshop ook gekeken naar het aanbod van andere leveranciers. Of deze winkels de wasbare hoofdkussens aanbieden of kussens die huisstofmijt en allergeen dicht zijn.


Anti allergie hoofdkussens bij Bol.com

bol anti allergie kussens

Bol.com heeft ook een groot aanbod van beddengoed. Waaronder ook anti allergie hoofdkussens. Het is een groot aanbod. Op dit moment krijg ik meer dan 420 resultaten. De resultaten kun je verder filteren op merk, materiaal vulling, stevigheid kussen en type slaper.

De prijzen van de getoonde kussens variëren sterk. De goedkoopste anti allergie kussens zijn net iets goedkoper dan 15 euro. Maar er zijn Silkmood hoofdkussens rond de 190 euro. Dan kies je wel voor een Hypoallergene, antibacterieel hoofdkussen. Deze zijn volgens de leverancier zeer geschikt voor mensen met een stofallergie

Slaapcomfortwinkel.nl hoofdkussens

slaapcomfortwinkel anti allergie

De Slaapcomfortwinkel verkoopt anti allergie kussens met een latex of een synthetische holle vezel vulling. De online winkel geeft aan dat deze kussens vaak wasbaar zijn op 60 graden. Op deze temperatuur gaat de huisstofmijt dood.

Het aanbod van anti allergie kussens is bij deze aanbieder kleiner dan bij Bol.com. Ook liggen de prijzen gemiddeld wat lager. De duurste anti allergie kussens die worden aangeboden zijn van Silvana.

Swiss Sense anti allergie kussens

swiss sense anti allergie

Op de site van Swiss Sense een groot aanbod van hoofdkussens die kwalificatie anti allergisch krijgen. Bij veel van de getoonde hoofdkussens staat inderdaad aangegeven dat je ze kunt wassen tot 60%. Bij Swiss Sense kun je kiezen uit verschillende merken hoofdkussens.
Ook Swiss Sense heeft een brede collectie van Silvana hoofdkussens in het assortiment. In verschillende uitvoeringen en van verschillende materialen. Een ruime keuze aan anti allergie kussens.
Korting Anti allergie kussen via zorgverzekeraar?allergiezorg korting Anti allergie

Allergiezorg heeft ook een groot assortiment van allergeen dicht bed textiel. Naast een groot aanbod van allergeendichte hoofdkussens ook hoeslakens, matrashoezen en dekbedden. Allergie zorg geeft aan al jaren gespecialiseerd te zijn in bed textiel en andere producten voor mensen die last hebben van huisstofmijt allergie.


Allergiezorg geeft aan goede prijsafspraken gemaakt te hebben met zorgverzekeraars. Als verzekerde krijg je bijna bij alle zorgverzekeraars korting op allergeendicht bed textiel. De korting kan oplopen van 10 tot 50. Gerekend over de normale verkoopprijzen.


Bekijk de site van Allergiezorg voor het volledige aanbod van anti allergie producten en de actuele prijzen. Neem ook even contact op met je zorgverzekeraar om te zien of je ook een korting kan krijgen. En wat hiervoor de voorwaarden zijn.Meer informatie van Matras en Bed

Spray tegen huisstofmijt voor extra reiniging
Bij het reinigen van matrassen kun je ook een spray tegen huisstofmijt gebruiken. Tegen de vervelende organismen die in het matras zitten. Huisstofmijt leeft van de huidschilfers en heeft een perfect leefklimaat in donker en vochtige matrassen. Welke spray kun je kopen tegen huisstofmijt. Kun je deze zelf gebruiken of heb je professionele hulp nodig?
Je matras reinigen bij stomerij waarop letten?
Je hebt vlekken op je matras. Je wilt dit matras laten reinigen. Maar dit liever niet zelf doen. Kan je een matras laten reinigen bij een stomerij? Maar hoe krijg je het matras dan bij een stomerij en welke behandelingen zijn er mogelijk. Kun je alleen een matras laten reinigen of ook een complete boxspring? Wat zijn de mogelijkheden bij matras reinigen en waarom is dit noodzakelijk.
Hoe kies je het juiste bed?
Een goede nachtrust is ontzettend belangrijk. Een nacht slecht slapen kan je nog wel aan, als het meerdere nachten achter elkaar niet goed lukt ga je dat al snel merken. Een goede nachtrust zorgt ervoor dat je je alerter, vrolijker en energieker voelt. Er zijn meerdere redenen waarom je niet goed zou kunnen slapen. Ziekte, stress of een slecht bed zijn maar een aantal voorbeelden.

De informatie over Anti allergie kussen op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

(Pagina bijgewerkt: 28 juni 2021)