Op zoek naar Beddenwinkel voor matras of Beddengoed?

Als je een nieuw bed of matras wilt kopen kun je kiezen uit een groot aantal winkels.Wat is een geschikte beddenwinkel? Op de meeste meubel boulevards zie je wel één of meer beddenwinkels. Ook bij IKEA kun je slagen voor je matrassen en bedden. En heb je geen zin om naar een winkel toe te gaan? Geen probleem. Ook online is een groot aanbod van winkels waar je matrassen, bedden, boxsprings, hoofdkussenen en bedtextiel kan kopen. Op deze pagina een selectie van bekende beddenwinkels.

More...

​Overzicht beddenwinkels

Hieronder een selectie van bekende beddenwinkels. Klik op het logo of op de link voor meer informatie over de specifieke winkel.

Logo

Beddenwinkel omschrijving

auping plaza

Auping werkt samen met een groot aantal beddenwinkels. Hierbij maakt het onderscheid tussen Auping Select en Auping dealers.

Bij Auping dealers kun je het volgende assortiment krijgen:

matrassen, toppers, spiraalbodems, Original, Essential, Auronde, Original boxspring, dekbedden, kussens en accessoires.

De collectie bij Auping select winkels is uitgebreider. Daar kun je ook terecht voor: Criade en Match

Bij de Auping Plaza winkels kun je de gehele collectie bekijken. In deze winkels kun je alleen het Auping assortiment kopen. Geen andere beddenmerken.​

Je kunt Auping beddengoed ook online kopen. Hiervoor is een speciale webshop.

Auping heeft op haar website ook ruimte voor een Outlet. Daar kun je voordelige restant bedden en matrassen kopen of showroom modellen. Het aanbod is scherp geprijsd maar wel beperkt. Zie de website van Auping voor meer details.


beddenreus logo

Beddenreus verkoopt een groot aantal verschillende producten op het gebied van slapen. Van kledingkasten, boxsprings, matrassen, lattenbodems tot en met bedtextiel. Voor advies kun je als consument één van de beddenwinkels bezoeken.Maar je kunt ook online de aankopen doen bij Beddenreus.

Beddenreus heeft winkels door heel Nederland. Van Groningen tot en met Venray. Op de website van Beddenreus kun je de locaties van de winkels opzoeken. Daar ook meer informatie over de openingstijden.

beterbed logo

BeterBed is misschien wel één van de bekendste beddenwinkels van Nederland. Opgericht in begin jaren 80. Toen werden twee beddenspeciaalzaken geopend. BeterBed geeft aan een brede en actuele collectie van slaapkamermeubelen, matrassen, bedbodems en bedtextiel te bieden tegen concurrerende prijzen.

Door grootschalig in te kopen voor de ruim 1000 beddenwinkels kan het veel inkoopvoordeel halen. Dit voordeel wordt teruggeven in scherpe prijzen in de winkels. BeterBed hanteert 7 zekerheden. De beste prijs-kwaliteits verhouding is daar één van.

BeterBed heeft ruim tachtig winkels. Deze beddenwinkels zijn verspreid over heel Nederland. Bekijk de site van BeterBed voor een overzicht van de BeterBed beddenwinkels en de openingstijden.

ikea logo

Meubel gigant IKEA heeft een groot aanbod van bedden, lattenbodems, boxsprings en matrassen. Deze matrassen hebben de laatste jaren vaak hoog gescoort in de testen van de Consumentenbond.

En het bed kun je volledig aankleden bij IKEA. Bijvoorbeeld door te kiezen voor bijpassende kasten en hoofdeinden met extra opbergruimte. Of kies voor een IKEA bedbank als je ruimte wilt besparen.

Ook voor je dekbed, dekbedovertrek en hoofdkussens kun je bij de IKEA terecht. Het assortiment kun je online raadplegen maar ook in één van de IKEA vestigingen. Kijk op de site van IKEA voor een vestiging in de buurt en de openingstijden. Op de site kun je ook het actuele assortiment aan bedden, matrassen en dekbedden raadplegen.

totaalbed logo

TotaalBED opende in 1998 de eerste winkel in Hengelo. Doelstelling was om goed slapen mogelijk te maken voor een betaalbare prijs. In het concept zijn service, kwaliteit en vernieuwing erg belangrijk.

TotaalBED geeft 5 jaar garantie op de producten. Ook profiteer je van een 90 dagen omruilgarantie. Op de site van totaalBED lees je meer over deze garanties.

Je kunt bij totaalBED online je aankopen doen. Maar je kan ook naar één van de totaalBed vestigingen gaan.TotaalBED heeft niet door heel Nederland vestigingen. Zie de site voor een overzicht van de beddenwinkels en de openingstijden.

Beddenwinkel toevoegen?

Mis je een beddenwinkel in dit overzicht. Of een belangrijke online beddenwinkel? Laat het dan even weten. dan kunnen we bekijken of we deze kunnen toevoegen aan het bovenstaande overzicht van beddenwinkels.

Logo

Dekbedden, hoofdkussens en Accessoirces

silvana winkel

Silvana is een bekend merk voor hoofdkussen. De meeste beddenwinkels verkopen verschillende uitvoeringen van deze hoofdkussens. Silvana Support verkoopt al ruim 30 jaar nek ondersteunende hoofdkussens.

De hoofdkussens zijn in zes verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Van extra zacht tot en met extra stevig. De hardheid wordt aangegeven door ene kleurstelling. De groene kleur staat voor de Larimar, extra stevig hoofdkussen. Blauw, Fluorine, staat voor een beetje stevig.

Silvana Support heeft voor iedere slaper wel een hoofdkussen in het assortiment. Of je nu een buikslaper, rugslaper of juist een zijslaper bent. Ook aan lange mensen is gedacht, Met een smal kussen hebben lange mensen wel de juiste ondersteuning en houden ze genoeg ruimte over in het bed.

Misschien wat minder bekend. Maar van Silvana Support kun je ook verschillende dekbedden kopen. Ook vier seizoenen dekbedden. De dekbedden en hoofdkussens van Silvana zijn behandeld voor anti huisstofmijt.

Bekijk de site van Silvana Support voor een overzicht van de verkooppunten. daar kun je ook gebruik maken van de online kussenkiezer en de online dekbedkiezer.


De informatie over Beddenwinkels op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

(Pagina bijgewerkt: 14 mei 2017)