Hoe kies je het juiste bed?

hoe kies je het bed

​Een goede nachtrust is ontzettend belangrijk. Een nacht slecht slapen kan je nog wel aan, als het meerdere nachten achter elkaar niet goed lukt ga je dat al snel merken. Een goede nachtrust zorgt ervoor dat je je alerter, vrolijker en energieker voelt. Er zijn meerdere redenen waarom je niet goed zou kunnen slapen.

Verder lezen

Spray tegen huisstofmijt voor extra reiniging

spray tegen huisstofmijt

Bij het reinigen van matrassen kun je ook een spray tegen huisstofmijt gebruiken. Tegen de vervelende organismen die in het matras zitten. Huisstofmijt leeft van de huidschilfers en heeft een perfect leefklimaat in donker en vochtige matrassen. Welke spray kun je kopen tegen huisstofmijt. Kun je deze zelf gebruiken of heb je professionele hulp nodig?

Verder lezen
  • Updated 12 december 2018
  • Nieuws

Je matras reinigen bij stomerij waarop letten?

matras reinigen stomerij

Je hebt vlekken op je matras. Je wilt dit matras laten reinigen. Maar dit liever niet zelf doen. Kan je een matras laten reinigen bij een stomerij? Maar hoe krijg je het matras dan bij een stomerij en welke behandelingen zijn er mogelijk. Kun je alleen een matras laten reinigen of ook een complete boxspring? Wat zijn de mogelijkheden bij matras reinigen en waarom is dit noodzakelijk.

Verder lezen

Korting EVE matrassen kussens en beddengoed

eve matras korting

Vandaag kwam ik een advertentie van EVE matras op Facebook tegen. Met de speciale kortingscode FB50 kan ik 50 euro korting krijgen op het meest comfortabele matras. Dat geeft de advertentie aan. Maar op de site zelf zie ik dat je nog meer korting kan krijgen op een Eve matras.


Het eve matras is gemaakt van traagschuim van topkwaliteit geeft de site aan. Maar wel tegen een betaalbare prijs. Het eve matras is een balans van comfort, verkoeling, duurzaamheid en genoeg veerkracht.

Verder lezen

Zomerkorting en 2e matras gratis actie bij Beter Bed

2e matras gratis actie beter bed

Beter Bed heeft nu twee acties. Tijdens de actieperiode krijg je 10% korting op de gehele Beter Bed collectie. Maar ook bij de matrassen heeft Beter Bed een actie. Je krijgt tijdens de actie periode het tweede matras gratis. Of bij één matras 40% korting. Deze actie is geldig op veel van de koudschuim matrassen en pocketveer matrassen.

Verder lezen

Serta matrassen en boxsprings slapen als in luxe hotel?

serta matrassen

Verschillende winkels hebben Serta matrassen en boxsprings in de collectie. Voor mij is Serta een onbekend merk. Het gaat om een van oorsprong Amerikaans merk. Ruim tachtig jaar ervaring in het ontwikkelen en maken van innovatieve slaapsystemen. Sinds 2013 ook leverbaar in Nederland. Serta geeft aan ’s werelds beste matrassen te maken en te zijn gekozen door de beste hotels. De Serta matrassen en boxsprings staan in meer dan 4000 hotels. Waaronder hotels als Marriott, Hilton, Sheraton en Waldorf Astoria.

Verder lezen
  • Updated 5 november 2017
  • Nieuws

Dolle kussen actie bij Dekbed discounter gratis kussens?

dolle kussen actie

Je profiteert nu van een dolle kussen actie bij Dekbed discounter. Je krijgt nu 2 gratis kussens bij iedere bestelling geeft Dekbed discounter.nl aan op de website. Gewoon een keuze maken in de online winkel en bij het betalen de kortingscode invullen. Daarna krijg je bij de bestelling ook de extra gratis kussens. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingscodes van de winkel.

Verder lezen

Tropenkorting bij Beddengoed.com met kortingscode

tropenkorting bij beddengoed.com

Profiteer nu van een tropenkorting bij Beddengoed.com. Shop in de online winkel minimaal voor 50 euro aan beddengoed en krijg € 10,- korting op je bestelling. En een verzending van boven de 50 euro totaal is altijd gratis. Ten minste voor een adres in Nederland. Ruilen kan binnen 30 dagen en is gratis. En je kunt achteraf betalen via AfterPay.

Verder lezen

Traagschuim of koudschuim matras wat moet je kiezen?

traagschuim of koudschuim matras

Het aanbod van matrassen is groot. Je kunt kiezen uit matrassen van traagschuim of koudschuim matras. Of een combinatie van deze materialen. Wat is nu precies traagschuim en/of koudschuim en waarop moet je letten bij je keuze van het matras en/of hoofdkussen? Welke materiaal is het meest geschikt voor jouw?

Verder lezen

Kortings actie Emma matras en 100 dagen proefliggen

emma matras korting

Gisteren zag ik een reclame van Emma matras op televisie. Beste uit de test bij de Consumenten bond gaf Emma aan. Een onbekend merk dus maar even naar de site gekeken. Blijkt dat er nu een actie is met 12% korting op alle producten op de site. De actiecode die je moet gebruiken staat op de site van Emma. Bij Emma gaat het om een one-fits-all matras.

Verder lezen