Boxspring op afbetaling kopen, kan dat?

boxspring op afbetaling kopen

Je wilt graag een nieuwe boxspring kopen. Maar hebt een beperkt budget. Kun je een boxspring op afbetaling kopen.? En waarop moet je dan letten bij het aanschaffen van een bed op afbetaling. Hoe werkt het dan bij eventuele reparaties. Wie betaalt deze reparaties bij een boxspring op afbetaling. En heb je wel voldoende keuze bij een boxspring op afbetaling.

More...

Boxspring op afbetaling wat is mogelijk?

Je bent op zoek naar een nieuw bed en hebt de keuze laten vallen op een boxspring. Overtuigd van het slaapcomfort dat een boxspring biedt. Maar een boxspring is niet echt goedkoop. Zeker niet als je ook nog kiest voor veel extra opties als een topper en dik matras met een veel zones. Bepaal voordat je een boxspring koopt precies welke luxe je wilt hebben.

Gelukkig kun je ook kiezen voor een boxspring op afbetaling. Hieronder een opsomming van leverancier waar je ene boxspring op afbetaling kan kopen. Dit zijn wel verschillende betaalregelingen:

  • BedGarant
  • Beter Bed
  • Boschbedding
  • Budgetboxspring
  • Goedslaapcomfort

Zie hieronder de details van de hiervoor genoemde mogelijkheden. Let daarbij goed op de verschillen in financiering. Je kunt kiezen voor lease, afbetalen met vaste termijnbedragen of een kortlopende lening.

boxspring op afbetaling kopen

Boxpring op afbetaling via BedGarant

bedgarant op afbetaling

De ondernemingen Bedden.nl BV en Elbuco BV hebben samen een nieuw leaseconcept ontwikkeld voor luxe bedden. Al vanaf 2015 bieden de organisaties via BedGarant boxsprings aan op afbetaling. BedGarant geeft aan kwaliteit bedden inclusief high service en voordelen te bieden.

Je kunt via deze organisatie al een boxspring op afbetaling kiezen vanaf ​een klein bedrag per nacht. Hierbij maak je gebruik van gratis levering op afspraak door heel Nederland. Kijk voro de actuele prijzen de site van deze leverancier. Op deze pagina zal ik niet de actuele prijs bijhouden.

Via de site van BedGarant maak je een keuze van een boxspring. Nadat je het model hebt gekozen kun je deze verder vormgeven. Hierbij maak je een keuze voor de afmetingen en de kleur. Ook geef je aan of verstelbaar bed wilt hebben of niet.


Vervolgens geef je het gewenste leasetermijn aan voor de boxspring. Op dit moment kun je kiezen uit 5 of 7 jaar. Op basis van de geselecteerde opties wordt een prijs getoond. Dit is het bedrag per maand.


Na bestelling wordt een afspraak gemaakt en zal de boxspring gratis gemonteerd worden.


BedGarant geeft aan dat het hier niet om een lening gaat. Het is een aankoop op afbetaling. Dus je hebt geen BKR melding of een ander effect op het krediet profiel geeft de leverancier aan.


Het maandbedrag voor de boxspring is inclusief service en onderhoud. En gratis vervanging bij defect binnen 48 uur. BedGarant biedt ook een gratis verhuisservice. Raadpleeg wel even de algemene voorwaarden op de site van BedGarant voor deze verhuisservice.

Beter Bed betaalservice

beterbed betaalservice

Bij Beter Bed kun je gebruik maken van een betaalservice. Je kunt dan direct het slaapcomfort van Beter bede ervaren maar achteraf betalen. Bij deze betaalservice kies je voor een vaste looptijd van 60 maanden. Daarbij heb je ook een vast maandbedrag. Extra aflossen is mogelijk bij Beter Bed. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden.


Deze betaalservice kun je direct in de winkel van Beter Bed regelen. Dus direct bij aanschaf van je nieuwe boxspring. Op de site van Beter Bed lees je meer over de voorwaarden en meest gestelde vragen. Op de site staan ook rekenvoorbeelden.


Om de betaalservice te regelen heb je een geldig legitimatie bewijs nodig en je bankpas.


Bekijk de site van Beter Bed voor de voorwaarden en de actuele tarieven voor deze betaalservice.

Boxspring gespreid betalen bij BudgetBoxspring

budgetboxspring op afbetaling

Bij BudgetBoxspring kun je ook kiezen voor gespreid betalen. Daarvoor heeft de winkel afspraken gemaakt met “Mijnbetaalplan”. Deze kunnen geld lenen waarmee je de boxspring kan betalen.


Deze service wordt via een externe organisatie geregeld. Op de site van Mijnbetaalplan.nl kun je en gratis account aanvragen. Daar kun je ook meer informatie krijgen over de mogelijke maandtermijnen en de wijze van gespreid betalen.

Bezoek de site van BudgetBoxspring vo​or meer informatie over het assortiment aan boxspring bedden die ze verkopen.

Bed op afbetaling zonder BKR bij Goedslaapcomfort

goedslaapcomfort cashper

Ook bij Goedslaapcomfort kun je een boxspring op afbetaling kopen. Deze optie wordt geboden in samenwerking met Cashper. Dit is een soort minilening. Hierbij krijg je niet te maken met een BKR melding geeft de winkel aan.


Binnen 4 uur wordt de aanvraag bi Caspher in behandeling genomen. Het te lenen bedrag wordt vervolgens na goedkeuring binnen 4 werkdagen overgemaakt. Je kunt ook kiezen om het bedrag dezelfde dag al gestort te krijgen.


De looptijden voor dit krediet zijn 15 dagen of 30 dagen. Deze mini lening heeft een beperkte looptijd. Ook kan je maar een beperkt bedrag lenen. Misschien niet voldoende om je boxspring naar keuze te kopen.


Bekijk de site van Goedslaapcomfort voor meer informatie over de mogelijkheden.


s

Meer informatie van Matras en Bed

Spray tegen huisstofmijt voor extra reiniging
Bij het reinigen van matrassen kun je ook een spray tegen huisstofmijt gebruiken. Tegen de vervelende organismen die in het matras zitten. Huisstofmijt leeft van de huidschilfers en heeft een perfect leefklimaat in donker en vochtige matrassen. Welke spray kun je kopen tegen huisstofmijt. Kun je deze zelf gebruiken of heb je professionele hulp nodig?
Je matras reinigen bij stomerij waarop letten?
Je hebt vlekken op je matras. Je wilt dit matras laten reinigen. Maar dit liever niet zelf doen. Kan je een matras laten reinigen bij een stomerij? Maar hoe krijg je het matras dan bij een stomerij en welke behandelingen zijn er mogelijk. Kun je alleen een matras laten reinigen of ook een complete boxspring? Wat zijn de mogelijkheden bij matras reinigen en waarom is dit noodzakelijk.
Hoe kies je het juiste bed?
Een goede nachtrust is ontzettend belangrijk. Een nacht slecht slapen kan je nog wel aan, als het meerdere nachten achter elkaar niet goed lukt ga je dat al snel merken. Een goede nachtrust zorgt ervoor dat je je alerter, vrolijker en energieker voelt. Er zijn meerdere redenen waarom je niet goed zou kunnen slapen. Ziekte, stress of een slecht bed zijn maar een aantal voorbeelden.

De informatie over Boxspring op afbetaling kopen op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

(Pagina bijgewerkt: ​14 juli 2019)