Dolle kussen actie bij Dekbed discounter gratis kussens?

dolle kussen actie

Je profiteert nu van een dolle kussen actie bij Dekbed discounter. Je krijgt nu 2 gratis kussens bij iedere bestelling geeft Dekbed discounter.nl aan op de website. Gewoon een keuze maken in de online winkel en bij het betalen de kortingscode invullen. Daarna krijg je bij de bestelling ook de extra gratis kussens. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingscodes van de winkel.

More...

De twee gratis kussens die je bij een bestelling krijgt hebben een winkel waarde van 79 euro.

Hoe lang loopt Dolle kussen actie?

Op de site staat helaas niet aangegeven hoe lang deze dolle kussen actie loopt. Wel geeft Dekbed-discounter op de website aan dat je bij iedere bestelling een gratis voucher ontvangt. Ik denk dat je met deze voucher weer korting kan krijgen op een eerst volgende bestelling.

Kijk dus even op de site van dekbed-discounter.nl om te zien of de actie nog loopt. Of neem even contact op met de Dekbed-discounter.

Direct korting bij eerste bestelling?

Je kunt al direct bij de eerste bestelling een korting krijgen. Daarvoor gewoon even inschrijven voor de nieuwsbrief va de winkel. Dan ontvang je daarna direct 5% korting op de eerste bestelling. Daarvoor hoef je alleen even je e-mail adres in te vullen.

Spaarpunten bij Dekbeddiscounter

Dekbed-discounter.nl heeft een speciaal systeem met spaarpunten. Je kunt als klant punten verdienen als je activiteiten voltooid. De gespaarde punten kun je weer verzilveren in de online winkel. Ook zonder producten te kopen kun je nieuwe spaarpunten krijgen. Je krijgt bij de volgende activiteiten spaar punten:

 • 5 punten per € 1 bij aankopen in de winkel
 • 150 punten voor het aanmaken van een account in de online winkel
 • 500 punten als je iemand aanbeveelt bij Dekbed-discounter.nl

Zoals aangegeven kun je deze punten weer verzilveren in de online winkel van Dekbed-discounter.nl.

 • € 5.- bij inwisselen van 500 punten
 • € 10.- bij inwisselen van 1.000 punten
 • € 15.- bij inwisselen van 1.500 punten

Groot aanbod bij Dekbed discounter

Bij Dekbed-discounter.nl kun je in de online winkel kiezen uit een breed assortiment. Je kunt in de online winkel de onder andere de volgende producten bestellen:

 • ​Boxsprings
 • Dekbedovertrekken (1 persoons, 2 persoons and lits-jumeaux)
 • Hoeslakens (verschillende formaten)
 • Hoofdkussens
 • Moltons

Op dit moment zijn de boxsprings inclusief gratis montage. Deze actie is helaas niet in combinatie met andere acties.


Je kunt bij Dekbed-discounter op verschillende manieren betalen. Ook is het mogelijk om achteraf te betalen via AfterPay (Nederland) of digitale factuur (België).

De hoeslakens en dekbedovertrekken zijn leverbaar in verschillende maten en kleuren. Ook kun je ene keuze maken uit verschillende materialen. Bezoek de site van Dekbed-Discounter.nl voor een volledig overzicht van het aanbod en de leveringsvoorwaarden.


Op de site ook meer informatie over de verzendingen en het retourneren. Je kunt bij Dekbed discounter binnen 14 dagen zonder opgave van reden retourneren.​Meer acties via Matras en Bed

BeterBed Zomer sale met extra 10% korting
Ook BeterBed heeft een speciale zomer actie. Je kunt nu profiteren van 10% extra korting op bijna alles. Hiervoor moet je gebruik maken van een speciale kortingscode. Ook bij BeterBed gaat het om een tijdelijke actie.
Tijdelijk 25% korting op Emma Matras
Bij Emma Matras kun je meestal wel profiteren van een mooie korting. Op dit moment is er een zomer actie. Hierbij krijg je met de speciale kortingscode 25% korting. Deze code is wel beperkt geldig. Dus wees snel als je hiervan wil profiteren.
Korting EVE matrassen kussens en beddengoed
Vandaag kwam ik een advertentie van EVE matras op Facebook tegen. Met de speciale kortingscode FB50 kan ik 50 euro korting krijgen op het meest comfortabele matras. Dat geeft de advertentie aan. Maar op de site zelf zie ik dat je nog meer korting kan krijgen op een Eve matras. Het eve matras is gemaakt van traagschuim van topkwaliteit geeft de site aan. Maar wel tegen een betaalbare prijs. Het eve matras is een balans van comfort, verkoeling, duurzaamheid en genoeg veerkracht.
Zomerkorting en 2e matras gratis actie bij Beter Bed
Beter Bed heeft nu twee acties. Tijdens de actieperiode krijg je 10% korting op de gehele Beter Bed collectie. Maar ook bij de matrassen heeft Beter Bed een actie. Je krijgt tijdens de actie periode het tweede matras gratis. Of bij één matras 40% korting. Deze actie is geldig op veel van de koudschuim matrassen en pocketveer matrassen.
Dolle kussen actie bij Dekbed discounter gratis kussens?
Je profiteert nu van een dolle kussen actie bij Dekbed discounter. Je krijgt nu 2 gratis kussens bij iedere bestelling geeft Dekbed discounter.nl aan op de website. Gewoon een keuze maken in de online winkel en bij het betalen de kortingscode invullen. Daarna krijg je bij de bestelling ook de extra gratis kussens. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingscodes van de winkel.
Tropenkorting bij Beddengoed.com met kortingscode
Profiteer nu van een tropenkorting bij Beddengoed.com. Shop in de online winkel minimaal voor 50 euro aan beddengoed en krijg € 10,- korting op je bestelling. En een verzending van boven de 50 euro totaal is altijd gratis. Ten minste voor een adres in Nederland. Ruilen kan binnen 30 dagen en is gratis. En je kunt achteraf betalen via AfterPay.