Handelsmerken Bedden en Matrassen

trademarks en handelsmerken informatie

De nieuwsberichten die op deze site worden getoond zijn opgesteld aan de hand van verkregen informatie van winkeliers, relaties en/of persberichten van beddenmerken en matrasleveranciers. De beelden die worden geplaatst zijn afkomstig van deze winkels en/of specifieke merken. Deze site heeft geen relatie met een van de merken en beschikt ook niet over de rechten ten aanzien van merken en/of beelden.

Op de site gebruik ik ook veel beeldmateriaal van verschillende sites met stock-images. Beeldmateriaal dat geschikt is en vrijgegeven voor gebruik op deze site over matrassen en bedden.

Meer info Handelsmerken Bedden en Matrassen

Zoals aangegeven is deze site geen eigenaar van de handelsmerken van de getoonde merken. Voor meer informatie over het handelsmerk en de rechten ten aanzien van het gebruik van het logo’s en de merknamen wil ik je graag verwijzen naar sites van de diverse merken. Voor enkele merken zijn op de site specifiek informatie pagina's beschikbaar. Op deze pagina zal ook een link worden opgenomen naar de site van het betreffende merk en/of leverancier van matrassen of bedden.

De informatie over Trademarks en Handelsmerken op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

(Pagina bijgewerkt: 3 juni 2017)