Kussens en dekbed cadeau bij Auping boxspring bedden

Auping boxsprings zijn vernieuwd. Om dit te vieren heeft Auping een actie met kussens en dekbed cadeau. Dit dekbed- en kussenpakket heeft een winkelwaarde van € 579. Hierbij gaat het om een dekbed naar keuze. Misschien nu het moment om te kijken naar de vernieuwde boxsprings? De bovenste laag krijg je cadeau van de boxspring.

More...

Actievoorwaarden kussens en dekbed cadeau

Deze actie van Auping is op zaterdag 15 april gestart en loopt nog tot en met maandag 5 juni. Tijdens deze periode krijg je bij de bestelling van een boxspring van minimaal € 2.500,- kussens en dekbed naar keuze cadeau.


Je kunt hierbij kiezen uit de volgende Auping boxspring modellen:  • Auping Original Boxspring
  • Auping Criade boxspring
  • Auping Kiruna boxspring

Bij andere boxspring bedden is de actie niet geldig. Bi alle Auping dealers en de Auping plaza winkels kun je gebruik maken van de actie. Kijk op de site van Auping voor een overzicht van de winkels en de openingstijden.

Persoonlijke keuze dekbed en kussens

Zoals aangegeven heeft het pakket van kussens en een dekbed een winkelwaarde van € 579. Dit bedrag is gebaseerd op een set van 2 kussens Air Natuur en een Air Natuur vier seizoenen dekbed. Maar je mag zelf ook een pakket samenstellen uit de keuze aan Auping dekbedden en kussens. Auping geeft aan dat je ook alleen een dekbed mag kiezen.


Als je persoonlijke keuze duurder uitvalt moet je het verschil bijbetalen. Komt het bedrag lager uit dan € 579 krijg je geen geld terug. Je kunt de winkelwaarde van de actie ook niet inwisselen als korting op je aankoop.


Auping geeft aan dat deze actie niet gecombineerd kan worden met andere aanbiedingen. Ook is de actie niet geldig voor showroom modellen.Auping boxspring

Op de site van Auping krijg je een uitleg van de nieuwe boxspring bedden. De ondersteunende materialen die gebruikt worden moeten aan een goede nachtrust bijdragen. Alle ondersteunende lagen zorgen voor de ontspanning.


De Auping boxspring is samengesteld uit een spiraalbodem, een box met pocketveren en een matras met dynamische pocketveren. daarboven op kun je een Auping topper kiezen. Hierbij heb je verschillende keuzes.


De Auping boxsprings kun je zelf verder vormgeven door te kiezen uit hoofdborden en/of voetborden. De bedden zijn in verschillende stoffen en kleuren leverbaar.


Daarnaast kun je de boxsprings verder aankleden met verschillende accessoires. Zoals Auping sierkussens, Auping Led leeslampen en Auping hockers. Zie voor het volledige assortiment de site van Auping.

​Meer acties via Matras en Bed

BeterBed Zomer sale met extra 10% korting
Ook BeterBed heeft een speciale zomer actie. Je kunt nu profiteren van 10% extra korting op bijna alles. Hiervoor moet je gebruik maken van een speciale kortingscode. Ook bij BeterBed gaat het om een tijdelijke actie.
Tijdelijk 25% korting op Emma Matras
Bij Emma Matras kun je meestal wel profiteren van een mooie korting. Op dit moment is er een zomer actie. Hierbij krijg je met de speciale kortingscode 25% korting. Deze code is wel beperkt geldig. Dus wees snel als je hiervan wil profiteren.
Korting EVE matrassen kussens en beddengoed
Vandaag kwam ik een advertentie van EVE matras op Facebook tegen. Met de speciale kortingscode FB50 kan ik 50 euro korting krijgen op het meest comfortabele matras. Dat geeft de advertentie aan. Maar op de site zelf zie ik dat je nog meer korting kan krijgen op een Eve matras. Het eve matras is gemaakt van traagschuim van topkwaliteit geeft de site aan. Maar wel tegen een betaalbare prijs. Het eve matras is een balans van comfort, verkoeling, duurzaamheid en genoeg veerkracht.
Zomerkorting en 2e matras gratis actie bij Beter Bed
Beter Bed heeft nu twee acties. Tijdens de actieperiode krijg je 10% korting op de gehele Beter Bed collectie. Maar ook bij de matrassen heeft Beter Bed een actie. Je krijgt tijdens de actie periode het tweede matras gratis. Of bij één matras 40% korting. Deze actie is geldig op veel van de koudschuim matrassen en pocketveer matrassen.
Dolle kussen actie bij Dekbed discounter gratis kussens?
Je profiteert nu van een dolle kussen actie bij Dekbed discounter. Je krijgt nu 2 gratis kussens bij iedere bestelling geeft Dekbed discounter.nl aan op de website. Gewoon een keuze maken in de online winkel en bij het betalen de kortingscode invullen. Daarna krijg je bij de bestelling ook de extra gratis kussens. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingscodes van de winkel.
Tropenkorting bij Beddengoed.com met kortingscode
Profiteer nu van een tropenkorting bij Beddengoed.com. Shop in de online winkel minimaal voor 50 euro aan beddengoed en krijg € 10,- korting op je bestelling. En een verzending van boven de 50 euro totaal is altijd gratis. Ten minste voor een adres in Nederland. Ruilen kan binnen 30 dagen en is gratis. En je kunt achteraf betalen via AfterPay.


De informatie over Kussens en dekbed cadeau bij Auping op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.