Lente voordeel bij TotaalBED om weg te dromen?

lente voordeel totaalbed

totaalBED heeft nu veel lente voordeel. In de speciale folder staan alle acties weer gegeven die lopen van 18 april 2017 t/m 21 mei 2017. Voor deze kortingen en acties kun je terecht bij één van de 18 filialen of de online winkel. Op de website kun je ook de actiefolder raadplegen.

More...

TotaalBED geeft aan dat 80% direct uit voorraad leverbaar is en je gebruik kan maken van gratis bezorging en montage.

30% korting op alle boxsprings

Je profiteert tijdens de actie periode van 30% korting op alle totaalBED boxsprings. De winkel geeft aan dat de boxsprings over uitstekende ventilatie beschikken. De bedden zijn anti-allergisch en geschikt voor alle slaaphoudingen.


De boxspring collectie is samengesteld uit drie verschillende segmenten:

  • Comfort
  • Deluxe
  • Excellent

In onderstaande tabel staan enkele verschillen weergegeven tussen deze boxspring modellen:

Comfort

Deluxe

Excellent

Matras

300 pocketveren per m2

2 cm comfort afdeklaag

500 pocketveren per m2

3 cm comfort afdeklaag

500 pocketveren per m2

3 cm comfort afdeklaag

Topmatras

9 cm comfortschuim

9 cm koudschuim HR-40

11 cm koudschuim HR-50

Gewicht

tot 120 kg

tot 120 kg

tot 140 kg

Lighoogte

71 cm

73 cm

76 cm

Voor deze boxspring bedden kun je ook kiezen uit extra opties. Bijvoorbeeld uit de bekleding van de bedden. Stof of kunstleer. Ook kun je kiezen uit twee verschillende lengtematen. De mogelijke opties verschillen per type boxspring. Zie de site van totaalBED voor de beschikbare opties per model.

De standaard boxsprings bedden kun je verder uitbreiden door te kiezen voor bijpassende accessoires. Bijvoorbeeld extra opbergruimte of bijpassende voetborden en hoofdborden.


TotaalBED geeft op de boxsprings 5 jaar lang garantie.​Meer acties via Matras en Bed

BeterBed Zomer sale met extra 10% korting
Ook BeterBed heeft een speciale zomer actie. Je kunt nu profiteren van 10% extra korting op bijna alles. Hiervoor moet je gebruik maken van een speciale kortingscode. Ook bij BeterBed gaat het om een tijdelijke actie.
Tijdelijk 25% korting op Emma Matras
Bij Emma Matras kun je meestal wel profiteren van een mooie korting. Op dit moment is er een zomer actie. Hierbij krijg je met de speciale kortingscode 25% korting. Deze code is wel beperkt geldig. Dus wees snel als je hiervan wil profiteren.
Korting EVE matrassen kussens en beddengoed
Vandaag kwam ik een advertentie van EVE matras op Facebook tegen. Met de speciale kortingscode FB50 kan ik 50 euro korting krijgen op het meest comfortabele matras. Dat geeft de advertentie aan. Maar op de site zelf zie ik dat je nog meer korting kan krijgen op een Eve matras. Het eve matras is gemaakt van traagschuim van topkwaliteit geeft de site aan. Maar wel tegen een betaalbare prijs. Het eve matras is een balans van comfort, verkoeling, duurzaamheid en genoeg veerkracht.
Zomerkorting en 2e matras gratis actie bij Beter Bed
Beter Bed heeft nu twee acties. Tijdens de actieperiode krijg je 10% korting op de gehele Beter Bed collectie. Maar ook bij de matrassen heeft Beter Bed een actie. Je krijgt tijdens de actie periode het tweede matras gratis. Of bij één matras 40% korting. Deze actie is geldig op veel van de koudschuim matrassen en pocketveer matrassen.
Dolle kussen actie bij Dekbed discounter gratis kussens?
Je profiteert nu van een dolle kussen actie bij Dekbed discounter. Je krijgt nu 2 gratis kussens bij iedere bestelling geeft Dekbed discounter.nl aan op de website. Gewoon een keuze maken in de online winkel en bij het betalen de kortingscode invullen. Daarna krijg je bij de bestelling ook de extra gratis kussens. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingscodes van de winkel.
Tropenkorting bij Beddengoed.com met kortingscode
Profiteer nu van een tropenkorting bij Beddengoed.com. Shop in de online winkel minimaal voor 50 euro aan beddengoed en krijg € 10,- korting op je bestelling. En een verzending van boven de 50 euro totaal is altijd gratis. Ten minste voor een adres in Nederland. Ruilen kan binnen 30 dagen en is gratis. En je kunt achteraf betalen via AfterPay.

De informatie over Lente voordeel bij totaalBED op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

(Pagina bijgewerkt: 7 mei 2017)