Lente voordeel bij TotaalBED om weg te dromen?

lente voordeel totaalbed

totaalBED heeft nu veel lente voordeel. In de speciale folder staan alle acties weer gegeven die lopen van 18 april 2017 t/m 21 mei 2017. Voor deze kortingen en acties kun je terecht bij één van de 18 filialen of de online winkel. Op de website kun je ook de actiefolder raadplegen.

More...

TotaalBED geeft aan dat 80% direct uit voorraad leverbaar is en je gebruik kan maken van gratis bezorging en montage.

30% korting op alle boxsprings

Je profiteert tijdens de actie periode van 30% korting op alle totaalBED boxsprings. De winkel geeft aan dat de boxsprings over uitstekende ventilatie beschikken. De bedden zijn anti-allergisch en geschikt voor alle slaaphoudingen.


De boxspring collectie is samengesteld uit drie verschillende segmenten:

  • Comfort
  • Deluxe
  • Excellent

In onderstaande tabel staan enkele verschillen weergegeven tussen deze boxspring modellen:

Comfort

Deluxe

Excellent

Matras

300 pocketveren per m2

2 cm comfort afdeklaag

500 pocketveren per m2

3 cm comfort afdeklaag

500 pocketveren per m2

3 cm comfort afdeklaag

Topmatras

9 cm comfortschuim

9 cm koudschuim HR-40

11 cm koudschuim HR-50

Gewicht

tot 120 kg

tot 120 kg

tot 140 kg

Lighoogte

71 cm

73 cm

76 cm

Voor deze boxspring bedden kun je ook kiezen uit extra opties. Bijvoorbeeld uit de bekleding van de bedden. Stof of kunstleer. Ook kun je kiezen uit twee verschillende lengtematen. De mogelijke opties verschillen per type boxspring. Zie de site van totaalBED voor de beschikbare opties per model.

De standaard boxsprings bedden kun je verder uitbreiden door te kiezen voor bijpassende accessoires. Bijvoorbeeld extra opbergruimte of bijpassende voetborden en hoofdborden.


TotaalBED geeft op de boxsprings 5 jaar lang garantie.De informatie over Lente voordeel bij totaalBED op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

(Pagina bijgewerkt: 7 mei 2017)

Klik Hier om hieronder een reactie te plaatsen 0 reacties