Tijdelijk 25% korting op Emma Matras

Korting Emma matras

Bij Emma Matras kun je meestal wel profiteren van een mooie korting. Op dit moment is er een zomer actie. Hierbij krijg je met de speciale kortingscode 25% korting. Deze code is wel beperkt geldig. Dus wees snel als je hiervan wil profiteren.

Verder lezen

Spray tegen huisstofmijt voor extra reiniging

spray tegen huisstofmijt

Bij het reinigen van matrassen kun je ook een spray tegen huisstofmijt gebruiken. Tegen de vervelende organismen die in het matras zitten. Huisstofmijt leeft van de huidschilfers en heeft een perfect leefklimaat in donker en vochtige matrassen. Welke spray kun je kopen tegen huisstofmijt. Kun je deze zelf gebruiken of heb je professionele hulp nodig?

Verder lezen

Je matras reinigen bij stomerij waarop letten?

matras reinigen stomerij

Je hebt vlekken op je matras. Je wilt dit matras laten reinigen. Maar dit liever niet zelf doen. Kan je een matras laten reinigen bij een stomerij? Maar hoe krijg je het matras dan bij een stomerij en welke behandelingen zijn er mogelijk. Kun je alleen een matras laten reinigen of ook een complete boxspring? Wat zijn de mogelijkheden bij matras reinigen en waarom is dit noodzakelijk.

Verder lezen

Hoe kies je het juiste bed?

hoe kies je het bed

​Een goede nachtrust is ontzettend belangrijk.Misschien tijd voor een nieuw bed of matras. Maar hoe kies je het juiste bed?

Een nacht slecht slapen kan je nog wel aan, als het meerdere nachten achter elkaar niet goed lukt ga je dat al snel merken.

Verder lezen

Wat is goed kussen voor nekklachten waar op letten?

goed kussen voor nekklachten

Last van nekklachten? Misschien eens naar je hoofdkussen kijken. Maar wat is een goed kussen om nekklachten te voorkomen. Moet je op zoek naar een speciaal orthopedisch hoofdkussen. Of heb je juist een kussen nodig met een speciale hoofdsteun. Het aanbod van hoofdkussens is erg groot. Ook de prijzen verschillen sterk. Zijn alleen de dure kussens goed om van de nekklachten af te komen?

Verder lezen

Kussen voor zijslaper waarop moet je letten? Duur kussen nodig?

kussen voor zijslaper

Op zoek naar een nieuw hoofdkussen. Maar het aanbod van verschillende kussens is groot. Waarop moet je letten bij kussen voor zijslaper? Is er een specifiek kussen voor een zijslaper? Of kun je volstaand met een standaard hoofdkussen. Veel vragen bij een product dat je toch dagelijks gebruikt. In dit artikel meer over een kussen voor zijslapers.

Verder lezen

Serta matrassen en boxsprings slapen als in luxe hotel?

serta matrassen

Verschillende winkels hebben Serta matrassen en boxsprings in de collectie. Voor mij is Serta een onbekend merk. Het gaat om een van oorsprong Amerikaans merk. Ruim tachtig jaar ervaring in het ontwikkelen en maken van innovatieve slaapsystemen. Sinds 2013 ook leverbaar in Nederland. Serta geeft aan ’s werelds beste matrassen te maken en te zijn gekozen door de beste hotels. De Serta matrassen en boxsprings staan in meer dan 4000 hotels. Waaronder hotels als Marriott, Hilton, Sheraton en Waldorf Astoria.

Verder lezen

Anti allergie kussen wel anti allergisch?

anti allergie kussen

Steeds meer consumenten willen een anti allergie kussen. Het aanbod van Anti Allergie kussens is nu ook groot. De meeste aanbieders van hoofdkussens en matrassen hebben ook de anti allergie producten in het assortiment. Maar zijn alle producten wel echt anti allergisch?

Let bij de keuze van je kussen ook naar de gebruikte materialen. Maar ook of de kussens geschikt zijn voor jouw favoriete slaaphouding.

Verder lezen

Boxspring op afbetaling kopen, kan dat?

boxspring op afbetaling kopen

Je wilt graag een nieuwe boxspring kopen. Maar hebt een beperkt budget. Kun je een boxspring op afbetaling kopen.? En waarop moet je dan letten bij het aanschaffen van een bed op afbetaling. Hoe werkt het dan bij eventuele reparaties. Wie betaalt deze reparaties bij een boxspring op afbetaling. En heb je wel voldoende keuze bij een boxspring op afbetaling.

Verder lezen