Serta matrassen en boxsprings slapen als in luxe hotel?

serta matrassen

Verschillende winkels hebben Serta matrassen en boxsprings in de collectie. Voor mij is Serta een onbekend merk. Het gaat om een van oorsprong Amerikaans merk. Ruim tachtig jaar ervaring in het ontwikkelen en maken van innovatieve slaapsystemen. Sinds 2013 ook leverbaar in Nederland. Serta geeft aan ’s werelds beste matrassen te maken en te zijn gekozen door de beste hotels. De Serta matrassen en boxsprings staan in meer dan 4000 hotels. Waaronder hotels als Marriott, Hilton, Sheraton en Waldorf Astoria.

More...

Historie Serta matrassen en boxsprings

Op de site van Serta staat te lezen dat het gaat om een van de grootste merken ter wereld op het gebied van boxsprings en matrassen. Bij het ontwikkelen van de innovatieve slaapsystemen staan kwaliteit en duurzaamheid centraal.


De matrassen en boxsprings hebben een lange levensduur. Bij de productie worden duurzame materialen gebruikt. Hierbij is aandacht voor mens en milieu.


De Serta matrassen worden met de hand op maat gemaakt. Door een uitgebalanceerde opbouw van matrassen wordt een optimale ondersteuning gegeven. En kun je ieder dag weer genieten van het comfort en de luxe afwerking.


Serta heeft een uitgebreide collectie. Naast de boxspring bedden en matrassen kun je de slaapkamer verder vormgeven. Voor iedere boxspring kun je een keuze maken uit bijpassende hoofdborden, nachtkastjes en bedbanken. Alles in de dezelfde kleur en stijl als je nieuwe boxspring. Zie de site van Serta voor een overzicht van de alle accessoires.Keuze Serta Matrassen

De onderste lagen van een Serta matras geven het lichaam de noodzakelijke ondersteuning. De bovenste lagen van het matras geven juist het comfort. Door deze uitgebalanceerde opbouw krijgt het lichaam de juiste ondersteuning en heb je toch comfort.

Een keuze van een nieuw Sera matras is iets persoonlijks. Serta levert daarom ook verschillende matrassen. Om een juist matras te kunnen kiezen kun je de Serta verkopers om advies vragen.

Serta heeft verschillende series aan matrassen:

  • Perfect sleeper, ontworpen om slaapproblemen te voorkomen.
  • American Sleepers, matrassen met verschillende keuze mogelijkheden
  • Iseries matrassen, combinaties van traagschuim en Action gel Memory Foam

Serta Perfect Sleeper

De Perfect Sleeper matrassen zijn verkrijgbaar in verschillende matrashoogte: 27 cm, 32 cm, 36 cm en 38 cm, Deze matrassen moeten meer stabiliteit geven en voorkomen dat je minder onrustig bent tijdens het slapen. Dus minder woelen en draaien.

De stevige randen van de matrassen moeten helpen bij het makkelijker instappen en uitstappen.

Serta American Sleeper

Als je kiest voor een American sleeper kun je kiezen uit verschillende mogelijkheden. Bijvoorbeeld uit een enkelvoudig of een dubbel veersystem. Laat je hierbij goed adviseren, niet ieder model van de American Sleeper is geschikt voor een elektrische bodem. De matrashoogte is 35 cm.

Serta iseries matrassen

De iseries matrassen bestaan uit twee soorten, de Expression en de Prominence. In deze matrassen wordt veel technologie gecombineerd. Door het gebruik van premium traagschuim en gel (Action gel Memory Foam) moeten de spieren nog beter tot rust komen. Om tot een optimale nachtrust te komen. Op dit moment hebben de iseries matrassen een matrashoogte van 28 centimeter.

Serta Dealers en verkooppunten Serta matrassen

Op de site van Serta kun je eenvoudig opzoeken waar je een Serta winkel of Serta dealer kan vinden. Gewoon even postcode op plaatsnaam opgeven. In het overzicht zie je aangegeven of het om een Serta Official Store, Official shop of een premium dealer gaat.

Bezoek ook de site van Serta voor een actueel overzicht van de collectie aan matrassen en boxspring bedden. Op de sites van de verschillende dealers kun je meer informatie vinden over de Serta matrassen prijzen en eventuele aanbiedingen.

De informatie over Serta matrssen op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

(Pagina bijgewerkt: 18 juni 2017)

  • Updated 5 november 2017
  • Nieuws
Klik Hier om hieronder een reactie te plaatsen 0 reacties