Spray tegen huisstofmijt voor extra reiniging

spray tegen huisstofmijt

Bij het reinigen van matrassen kun je ook een spray tegen huisstofmijt gebruiken. Tegen de vervelende organismen die in het matras zitten. Huisstofmijt leeft van de huidschilfers en heeft een perfect leefklimaat in donker en vochtige matrassen. Welke spray kun je kopen tegen huisstofmijt. Kun je deze zelf gebruiken of heb je professionele hulp nodig?

More...

Waarvoor spray tegen huisstofmijt

Wanneer je matrassen door een professioneel bedrijf laat reinigen worden deze op verschillende manieren behandeld. Naast het stomen en een behandeling met UV straling wordt meestal ook een spray gebruikt. Deze spray kan helpen om huisstofmijt tegen te gaan. Deze spray tegen huisstofmijt kun ook zelf gebruiken. Het middel kun je online verkrijgen. Misschien kun je ook bij je favoriete beddenwinkel de spray kopen.

De spray tegen huisstofmijt wordt vaak ingezet om te voorkomen dat huisstofmijt groeit en zich ook niet meer verder voortplant. Hiervoor wordt ook de eerder genoemde UV-C straling ingezet.

Let bij gebruik van de spray goed op de gebruik voorschriften. Op welke wijze je de ruimte moet ventileren. Hoe je het te behandelen oppervlak moet behandelen en hoe vaak de behandeling herhaalt moet worden. De meeste sprays die aangeboden worden zijn ongevaarlijk voor mens en dier.


Zelf zou ik voor een goede ontluchting en ventilatie zorgen bij het gebruik van de spray. Misschien wel een mondkapje opzetten. Probeer ook te voorkomen dat de spray op andere materialen zoals muur en vloer komt.

Waar spray tegen huisstofmijt kopen?

Hieronder een overzicht van spray tegen huisstofmijt die verkrijgbaar is. Dit overzicht is samengesteld op basis van de informatie die ik kon vinden op het internet. En op basis van informatie die van leveranciers en winkels is verkregen.

Spray

Omschrijving en waar te koop

Dokterbed matrasspray

Met de matrassprays van Dokter Bed worden onaangename geuren in het matras geneutraliseerd. Denk hierbij aan transpiratiegeur en geur van tabaksproducten. Bijkomend voordeel is dat de spray ook een snelle vermeerdering van bacteriën, de huisstofmijt en schimmels tegen gaat. De natuurlijke spray van Dokterbed is verkrijgbaar in verschillende geuren: Original, Lavendel en Limoen. Je kunt de spray op de site van Dokterbed bestellen.

Sanamedi Neemboom spray

De spray is samengesteld op basis van extracten uit Neemboom olie. Deze olie wordt gewonnen uit zaden van de Indiase Neem Boom. Het is een geconcentreerde formule van natuurlijke ingrediënten. Deze spray kun je verkrijgen bij de Allergieshop en Allergiezorg.


De Sanamedi Neemboom spray is verkrijgbaar in flacons van verschillende grootte. Kijk goed wat het te behandelen oppervlakte is bij het aanschaffen van de spray. 100 ml is voldoende voor het behandelen van 5 vierkante meter.Philips luchtzuiverings apparaat tegen huisstofmijt

Philips geeft aan dat haar luchtzuivering apparaten ook huisstofmijt verwijdert. Met gebruik van het VitaShield IPS (Luchtreiniger) worden ultrafijne deeltjes waaronder bacteriën, stof, allergenen en virussen uit de lucht verwijdert. Dit helpt natuurlijk niet tegen de huisstofmijt die al in het matras zit.

Meer informatie van Matras en Bed

Spray tegen huisstofmijt voor extra reiniging
Bij het reinigen van matrassen kun je ook een spray tegen huisstofmijt gebruiken. Tegen de vervelende organismen die in het matras zitten. Huisstofmijt leeft van de huidschilfers en heeft een perfect leefklimaat in donker en vochtige matrassen. Welke spray kun je kopen tegen huisstofmijt. Kun je deze zelf gebruiken of heb je professionele hulp nodig?
Je matras reinigen bij stomerij waarop letten?
Je hebt vlekken op je matras. Je wilt dit matras laten reinigen. Maar dit liever niet zelf doen. Kan je een matras laten reinigen bij een stomerij? Maar hoe krijg je het matras dan bij een stomerij en welke behandelingen zijn er mogelijk. Kun je alleen een matras laten reinigen of ook een complete boxspring? Wat zijn de mogelijkheden bij matras reinigen en waarom is dit noodzakelijk.
Hoe kies je het juiste bed?
Een goede nachtrust is ontzettend belangrijk. Een nacht slecht slapen kan je nog wel aan, als het meerdere nachten achter elkaar niet goed lukt ga je dat al snel merken. Een goede nachtrust zorgt ervoor dat je je alerter, vrolijker en energieker voelt. Er zijn meerdere redenen waarom je niet goed zou kunnen slapen. Ziekte, stress of een slecht bed zijn maar een aantal voorbeelden.

De informatie over Spray tegen huisstofmijt op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Ik hoor ook graag als je meer sprays weet tegen huisstofmijt, of dat een spray niet meer leverbaar is bij een vermelde winkel. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

(Pagina bijgewerkt: 13 juli 2019)