Tijdelijk 25% korting op Emma Matras

Korting Emma matras

Bij Emma Matras kun je meestal wel profiteren van een mooie korting. Op dit moment is er een zomer actie. Hierbij krijg je met de speciale kortingscode 25% korting. Deze code is wel beperkt geldig. Dus wees snel als je hiervan wil profiteren.

More...

​Tijdelijk 25% korting

De afgelopen weken al diverse advertenties voorbij zien komen voor het Emma matras. Hierbij wordt aangegeven dat de matrassen goed uit de testen komen.

Op de site even gekeken naar de lopende actie. Deze wordt direct bovenaan op de pagina weergegeven. Je moet de korting VAKANTIE25 gebruiken voor de 25% korting. Hierbij is ook duidelijk aangegeven hoelang deze korting nog geldig is.

Toen ik keek was de korting nog iets langer dan twee dagen geldig, Met een teller die langzaam afloopt.En volgens mij is de code hoofdletter gevoelig. Gebruik bij het invoeren dus alleen hoofdletters,

De kortingscode kun je gebruiken bij het afrekenen. Gewoon het gewenste matras bestellen of een combinatie van matrassen. In het afreken proces kun je de kortingscode invullen. Dan wordt de 25% korting direct doorgerekend. Je ziet hoeveel korting je hebt gekregen en wat nog het totaal bedrag is.

Gratis verzending

Emma geeft aan dat je in Nederland gebruik kan maken van gratis verzending en gratis retour. De verzendingen worden gratis bezorgd door DPD en GLS.

Niet op bundels?

Bij Emma kun je ook kiezen voor zogenoemde bundels. Dit kan het Emma startpakket of het Emma Comfort pakket zijn. Hierbij kies je voor een matras in combinatie met Emma kussens en een Emma Smartsleeve. Op deze bundels geeft de leverancier al standaard een korting.

De special actie korting kun je helaas niet gebruiken bij deze bundels. Kijk dus even goed wat voor jouw het voordeligst is. Op de bundels wordt bijvoorbeeld minder korting gegeven als met de hierboven beschreven zomer actie.

Bepaal ds goed wat je precies bij Emma wilt bestellen. Kijk dan op de site naar de verschillende opties. En vooral naar wat voor jouw voorkeur de voordeligste keuze is.

​Meer acties via Matras en Bed

BeterBed Zomer sale met extra 10% korting
Ook BeterBed heeft een speciale zomer actie. Je kunt nu profiteren van 10% extra korting op bijna alles. Hiervoor moet je gebruik maken van een speciale kortingscode. Ook bij BeterBed gaat het om een tijdelijke actie.
Tijdelijk 25% korting op Emma Matras
Bij Emma Matras kun je meestal wel profiteren van een mooie korting. Op dit moment is er een zomer actie. Hierbij krijg je met de speciale kortingscode 25% korting. Deze code is wel beperkt geldig. Dus wees snel als je hiervan wil profiteren.
Korting EVE matrassen kussens en beddengoed
Vandaag kwam ik een advertentie van EVE matras op Facebook tegen. Met de speciale kortingscode FB50 kan ik 50 euro korting krijgen op het meest comfortabele matras. Dat geeft de advertentie aan. Maar op de site zelf zie ik dat je nog meer korting kan krijgen op een Eve matras. Het eve matras is gemaakt van traagschuim van topkwaliteit geeft de site aan. Maar wel tegen een betaalbare prijs. Het eve matras is een balans van comfort, verkoeling, duurzaamheid en genoeg veerkracht.
Zomerkorting en 2e matras gratis actie bij Beter Bed
Beter Bed heeft nu twee acties. Tijdens de actieperiode krijg je 10% korting op de gehele Beter Bed collectie. Maar ook bij de matrassen heeft Beter Bed een actie. Je krijgt tijdens de actie periode het tweede matras gratis. Of bij één matras 40% korting. Deze actie is geldig op veel van de koudschuim matrassen en pocketveer matrassen.
Dolle kussen actie bij Dekbed discounter gratis kussens?
Je profiteert nu van een dolle kussen actie bij Dekbed discounter. Je krijgt nu 2 gratis kussens bij iedere bestelling geeft Dekbed discounter.nl aan op de website. Gewoon een keuze maken in de online winkel en bij het betalen de kortingscode invullen. Daarna krijg je bij de bestelling ook de extra gratis kussens. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingscodes van de winkel.
Tropenkorting bij Beddengoed.com met kortingscode
Profiteer nu van een tropenkorting bij Beddengoed.com. Shop in de online winkel minimaal voor 50 euro aan beddengoed en krijg € 10,- korting op je bestelling. En een verzending van boven de 50 euro totaal is altijd gratis. Ten minste voor een adres in Nederland. Ruilen kan binnen 30 dagen en is gratis. En je kunt achteraf betalen via AfterPay.