Tropenkorting bij Beddengoed.com met kortingscode

tropenkorting bij beddengoed.com

Profiteer nu van een tropenkorting bij Beddengoed.com. Shop in de online winkel minimaal voor 50 euro aan beddengoed en krijg € 10,- korting op je bestelling. En een verzending van boven de 50 euro totaal is altijd gratis. Ten minste voor een adres in Nederland. Ruilen kan binnen 30 dagen en is gratis. En je kunt achteraf betalen via AfterPay.

More...

Tropenkorting bij Beddengoed.com alleen tijdens de zomer?

Op de site van Beddengoed staat de actie aangekondigd met een verwijzing naar de zomer. Iedereen met de zomer in de bol kan de kortingscode gebruiken. Deze code staat op de site aangegeven en gebruik je tijdens het afreken proces. Gewoon code invullen en toepassen op totaal bedrag.

Lijkt erop dat als het bedrag met de € 10,- korting onder de 50 euro uit komt je toch kan profiteren van gratis verzending. Maar controleer dat even goed.

Zie de site van Beddengoed.com voor meer over de actie en de brede collectie in de online shop.

Beddengoed winkel van Slaaptextiel

Beddengoed.com is onderdeel van Slaaptextiel. Dit is volgens de leverancier de grootste online beddengoedzaak in Europa. De winkel heeft grote topmerken van slaaptextiel in de collectie. Voor baby’s, kinderen en volwassenen.

Je kunt in de online winkel kiezen uit een groot aanbod dekbedden, hoeslakens, dekbedovertrekken en kussens. Maar ook diverse woonaccessoires.

Zoals aangegeven worden de bestellingen in Nederland die boven de 50 euro zijn gratis thuisbezorgd. Beddengoed.com geeft aan dat de bestellingen die voor 22:00 zijn geplaatst al de volgende dag bezorg worden.

Gratis retourneren

Mocht de bestelling van beddengoed.com je toch niet helemaal bevallen, kun je deze binnen 30 dagen gratis retour zenden. Daarbij gelden wel een aantal voorwaarden:

  • Product is niet gewassen
  • Product is niet beschadigd
  • Bij voorkeur in originele verpakking
  • Binnen 30 dagen

Retourzendingen worden door Beddengoed.com binnen vijf werkdagen verwerkt. Het geld heb je dus binnen vijf dagen op je rekening staan. Zolang je natuurlijk aan de voorwaarden voldoet. Gratis retourneren is alleen mogelijk voor klanten vanuit Nederland. Zie de site van Beddengoed.com voor meer informatie over bestellingen en retourneren vanuit het buitenland.

Klik Hier om hieronder een reactie te plaatsen 0 reacties