Tropenkorting bij Beddengoed.com met kortingscode

tropenkorting bij beddengoed.com

Profiteer nu van een tropenkorting bij Beddengoed.com. Shop in de online winkel minimaal voor 50 euro aan beddengoed en krijg € 10,- korting op je bestelling. En een verzending van boven de 50 euro totaal is altijd gratis. Ten minste voor een adres in Nederland. Ruilen kan binnen 30 dagen en is gratis. En je kunt achteraf betalen via AfterPay.

More...

Tropenkorting bij Beddengoed.com alleen tijdens de zomer?

Op de site van Beddengoed staat de actie aangekondigd met een verwijzing naar de zomer. Iedereen met de zomer in de bol kan de kortingscode gebruiken. Deze code staat op de site aangegeven en gebruik je tijdens het afreken proces. Gewoon code invullen en toepassen op totaal bedrag.

Lijkt erop dat als het bedrag met de € 10,- korting onder de 50 euro uit komt je toch kan profiteren van gratis verzending. Maar controleer dat even goed.

Zie de site van Beddengoed.com voor meer over de actie en de brede collectie in de online shop.

Beddengoed winkel van Slaaptextiel

Beddengoed.com is onderdeel van Slaaptextiel. Dit is volgens de leverancier de grootste online beddengoedzaak in Europa. De winkel heeft grote topmerken van slaaptextiel in de collectie. Voor baby’s, kinderen en volwassenen.

Je kunt in de online winkel kiezen uit een groot aanbod dekbedden, hoeslakens, dekbedovertrekken en kussens. Maar ook diverse woonaccessoires.

Zoals aangegeven worden de bestellingen in Nederland die boven de 50 euro zijn gratis thuisbezorgd. Beddengoed.com geeft aan dat de bestellingen die voor 22:00 zijn geplaatst al de volgende dag bezorg worden.

Gratis retourneren

Mocht de bestelling van beddengoed.com je toch niet helemaal bevallen, kun je deze binnen 30 dagen gratis retour zenden. Daarbij gelden wel een aantal voorwaarden:

  • Product is niet gewassen
  • Product is niet beschadigd
  • Bij voorkeur in originele verpakking
  • Binnen 30 dagen

Retourzendingen worden door Beddengoed.com binnen vijf werkdagen verwerkt. Het geld heb je dus binnen vijf dagen op je rekening staan. Zolang je natuurlijk aan de voorwaarden voldoet. Gratis retourneren is alleen mogelijk voor klanten vanuit Nederland. Zie de site van Beddengoed.com voor meer informatie over bestellingen en retourneren vanuit het buitenland.

​Meer acties via Matras en Bed

BeterBed Zomer sale met extra 10% korting
Ook BeterBed heeft een speciale zomer actie. Je kunt nu profiteren van 10% extra korting op bijna alles. Hiervoor moet je gebruik maken van een speciale kortingscode. Ook bij BeterBed gaat het om een tijdelijke actie.
Tijdelijk 25% korting op Emma Matras
Bij Emma Matras kun je meestal wel profiteren van een mooie korting. Op dit moment is er een zomer actie. Hierbij krijg je met de speciale kortingscode 25% korting. Deze code is wel beperkt geldig. Dus wees snel als je hiervan wil profiteren.
Korting EVE matrassen kussens en beddengoed
Vandaag kwam ik een advertentie van EVE matras op Facebook tegen. Met de speciale kortingscode FB50 kan ik 50 euro korting krijgen op het meest comfortabele matras. Dat geeft de advertentie aan. Maar op de site zelf zie ik dat je nog meer korting kan krijgen op een Eve matras. Het eve matras is gemaakt van traagschuim van topkwaliteit geeft de site aan. Maar wel tegen een betaalbare prijs. Het eve matras is een balans van comfort, verkoeling, duurzaamheid en genoeg veerkracht.
Zomerkorting en 2e matras gratis actie bij Beter Bed
Beter Bed heeft nu twee acties. Tijdens de actieperiode krijg je 10% korting op de gehele Beter Bed collectie. Maar ook bij de matrassen heeft Beter Bed een actie. Je krijgt tijdens de actie periode het tweede matras gratis. Of bij één matras 40% korting. Deze actie is geldig op veel van de koudschuim matrassen en pocketveer matrassen.
Dolle kussen actie bij Dekbed discounter gratis kussens?
Je profiteert nu van een dolle kussen actie bij Dekbed discounter. Je krijgt nu 2 gratis kussens bij iedere bestelling geeft Dekbed discounter.nl aan op de website. Gewoon een keuze maken in de online winkel en bij het betalen de kortingscode invullen. Daarna krijg je bij de bestelling ook de extra gratis kussens. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingscodes van de winkel.
Tropenkorting bij Beddengoed.com met kortingscode
Profiteer nu van een tropenkorting bij Beddengoed.com. Shop in de online winkel minimaal voor 50 euro aan beddengoed en krijg € 10,- korting op je bestelling. En een verzending van boven de 50 euro totaal is altijd gratis. Ten minste voor een adres in Nederland. Ruilen kan binnen 30 dagen en is gratis. En je kunt achteraf betalen via AfterPay.