Zomerkorting en 2e matras gratis actie bij Beter Bed

2e matras gratis actie beter bed

Beter Bed heeft nu twee acties. Tijdens de actieperiode krijg je 10% korting op de gehele Beter Bed collectie. Maar ook bij de matrassen heeft Beter Bed een actie. Je krijgt tijdens de actie periode het tweede matras gratis. Of bij één matras 40% korting. Deze actie is geldig op veel van de koudschuim matrassen en pocketveer matrassen.

More...

Aanbieding matrassen 2e gratis​

De actie met het tweede matras gratis is geldig op veel pocketveermatrassen en koudschuim matrassen. Op de site worden 13 matrassen getoond waarbij je het tweede exemplaar gratis krijgt. Als je slechts één matras wilt krijg je 40% korting. Het zijn de matrassen uit de Beter Bed Select collectie.

De matrassen uit de actie staan op de site van Beter Bed weergegeven. Van ieder matras wordt in het overzicht aangegeven hoe goed de drukverdeling is, hoe goed de ondersteuning is en de hardheid van het matras. De modellen lopen uiteen van medium tot harde matrassen.

De selectie aan actie modellen kun je naar wens laten sorteren in het overzicht. Op prijs en bijvoorbeeld het meest verkocht. Op dit moment is het pocketveermatras Silver Pocket Deluxe Foam het meest verkocht.

Beter Bed 10% extra zomerkorting

Om het begin van de zomer te vieren is Beter Bed een zomer actie gestart. Je kunt nu profiteren van 10% extra korting op bijna de gehele collectie. Met uitzondering van M line en Silvana producten krijg je op alle ander producten 10% extra korting. De code voor deze actie is: zomer


Dit is een extra korting. Deze korting is ook van toepassing op andere lopende acties. Bijvoorbeeld de hier benoemde aanbieding met de matrassen. Maar de extra korting kun je ook gebruiken voor de 2 halen 1 betalen acties bij bedbodems, hoofdkussens en hoeslakens.


De 2 halen 1 betalen acties lopen alleen voor een beperkt aantal bedbodems, hoofdkussens en hoeslakens. Zie de site van Beter Bed voor een volledig overzicht van de acties en de actiemodellen. Op de site kun je ook de actuele prijzen van de matrassen raadplegen.

​Meer acties via Matras en Bed

BeterBed Zomer sale met extra 10% korting
Ook BeterBed heeft een speciale zomer actie. Je kunt nu profiteren van 10% extra korting op bijna alles. Hiervoor moet je gebruik maken van een speciale kortingscode. Ook bij BeterBed gaat het om een tijdelijke actie.
Tijdelijk 25% korting op Emma Matras
Bij Emma Matras kun je meestal wel profiteren van een mooie korting. Op dit moment is er een zomer actie. Hierbij krijg je met de speciale kortingscode 25% korting. Deze code is wel beperkt geldig. Dus wees snel als je hiervan wil profiteren.
Korting EVE matrassen kussens en beddengoed
Vandaag kwam ik een advertentie van EVE matras op Facebook tegen. Met de speciale kortingscode FB50 kan ik 50 euro korting krijgen op het meest comfortabele matras. Dat geeft de advertentie aan. Maar op de site zelf zie ik dat je nog meer korting kan krijgen op een Eve matras. Het eve matras is gemaakt van traagschuim van topkwaliteit geeft de site aan. Maar wel tegen een betaalbare prijs. Het eve matras is een balans van comfort, verkoeling, duurzaamheid en genoeg veerkracht.
Zomerkorting en 2e matras gratis actie bij Beter Bed
Beter Bed heeft nu twee acties. Tijdens de actieperiode krijg je 10% korting op de gehele Beter Bed collectie. Maar ook bij de matrassen heeft Beter Bed een actie. Je krijgt tijdens de actie periode het tweede matras gratis. Of bij één matras 40% korting. Deze actie is geldig op veel van de koudschuim matrassen en pocketveer matrassen.
Dolle kussen actie bij Dekbed discounter gratis kussens?
Je profiteert nu van een dolle kussen actie bij Dekbed discounter. Je krijgt nu 2 gratis kussens bij iedere bestelling geeft Dekbed discounter.nl aan op de website. Gewoon een keuze maken in de online winkel en bij het betalen de kortingscode invullen. Daarna krijg je bij de bestelling ook de extra gratis kussens. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingscodes van de winkel.
Tropenkorting bij Beddengoed.com met kortingscode
Profiteer nu van een tropenkorting bij Beddengoed.com. Shop in de online winkel minimaal voor 50 euro aan beddengoed en krijg € 10,- korting op je bestelling. En een verzending van boven de 50 euro totaal is altijd gratis. Ten minste voor een adres in Nederland. Ruilen kan binnen 30 dagen en is gratis. En je kunt achteraf betalen via AfterPay.