Zomerkorting en 2e matras gratis actie bij Beter Bed

2e matras gratis actie beter bed

Beter Bed heeft nu twee acties. Tijdens de actieperiode krijg je 10% korting op de gehele Beter Bed collectie. Maar ook bij de matrassen heeft Beter Bed een actie. Je krijgt tijdens de actie periode het tweede matras gratis. Of bij één matras 40% korting. Deze actie is geldig op veel van de koudschuim matrassen en pocketveer matrassen.

More...

Aanbieding matrassen 2e gratis​

De actie met het tweede matras gratis is geldig op veel pocketveermatrassen en koudschuim matrassen. Op de site worden 13 matrassen getoond waarbij je het tweede exemplaar gratis krijgt. Als je slechts één matras wilt krijg je 40% korting. Het zijn de matrassen uit de Beter Bed Select collectie.

De matrassen uit de actie staan op de site van Beter Bed weergegeven. Van ieder matras wordt in het overzicht aangegeven hoe goed de drukverdeling is, hoe goed de ondersteuning is en de hardheid van het matras. De modellen lopen uiteen van medium tot harde matrassen.

De selectie aan actie modellen kun je naar wens laten sorteren in het overzicht. Op prijs en bijvoorbeeld het meest verkocht. Op dit moment is het pocketveermatras Silver Pocket Deluxe Foam het meest verkocht.

Beter Bed 10% extra zomerkorting

Om het begin van de zomer te vieren is Beter Bed een zomer actie gestart. Je kunt nu profiteren van 10% extra korting op bijna de gehele collectie. Met uitzondering van M line en Silvana producten krijg je op alle ander producten 10% extra korting. De code voor deze actie is: zomer


Dit is een extra korting. Deze korting is ook van toepassing op andere lopende acties. Bijvoorbeeld de hier benoemde aanbieding met de matrassen. Maar de extra korting kun je ook gebruiken voor de 2 halen 1 betalen acties bij bedbodems, hoofdkussens en hoeslakens.


De 2 halen 1 betalen acties lopen alleen voor een beperkt aantal bedbodems, hoofdkussens en hoeslakens. Zie de site van Beter Bed voor een volledig overzicht van de acties en de actiemodellen. Op de site kun je ook de actuele prijzen van de matrassen raadplegen.

Klik Hier om hieronder een reactie te plaatsen 0 reacties